YOGA UTE

Samayoga sommaren 2020

Hej! Detta är fjärde året jag håller uteyoga i Östersund! Mjuk, balanserande Samayoga. Även för dig som är helt ny inför yoga!

Tisdag 14e juli – INSTÄLLT pga kyla.

Torsdag 16:e juli 09.00-10.00.

Plats: Minnesgärdet, på en gräsmatta en liten bit söder ut efter stranden/gångbanan, efter bryggan.

Ta med en yogamatta, en kudde om du önskar och något varm att svepa om dig! (myggmedel) Bekväm klädsel. Om regn, ingen yoga.

Donatin, rekommenderad 150 kr kontant eller swish till:

Varmt välkommen! AnnaStina


KARTA

Minnesgärde på en digetal karta HÄR

Gå söder ut längs gångvägen från Minnesgärde, en bit bortom bryggan ligger vår uteyoga-shala på vänster sida, nära vattnet.

(shala = hem för yoga)


FACEBOOK EVENT

Följ eventet för uppdateringar:

https://www.facebook.com/events/301432014198604


KALENDER

Nästa yoga:

Torsdag 16:e juli 9.00 i Minnesgärdet, med AnnaStina (sänds även via zoom anmälan)


OM OSS

SOMMARVÄRD ANNASTINA

Hej! Mitt namn är AnnaStina Örn! Jag vill beskriva Samayoga som enkel och okonstlad samtidigt som den är djup, sann och enormt närande. Att undervisa i Samayoga känns som ett stort privilegie. Den mjuka fysiska yogan övar mitt sinne i att tillåta kroppen att mjukna, smälta och vila mot jorden. Vi vänder oss in snarare än ut. Vi yogar för oss själva och för att bidra med gott till värden på så vis. Teoretiska Vedantastudier (yogafilosofi och läran om vem vi är) ger mig en stark upplevelse av att detta är det viktigaste och vackraste i hela livet. Vedantan ger mig djup rotad ro, jag kan släppa taget, vara den jag är. För mig är Samayoga att hitta hem, skapa en trygg och balanserad grund för att kunna leva utifrån hjärtat. Detta älskar jag att dela med mig av. Jag utbildade mig till Samayogaläarer 2016 efter att ha yogat med Sky, grundare, i många år. Läs mer om samayoga här. I Östersund har jag undervisat sedan 2015, på andra platser före det. Jag håller även kvinnocirklar! Mer går att läsa om dem här. Varmt välkomna i sommar!

HELENA om AnnaStinasYoga

Hej! Jag heter Helena Schaufler. Jag är 47 år. Född och uppvuxen i Göteborg. Men bor sedan 2007 i vackra Jämtland med min familj en liten bit utanför Östersund. Första gången jag vågade prova yoga var för 4 år sedan. Det var i Badhusparken med AnnaStina. Jag var lite rädd för att inte klara av rörelserna och jag visste knappt vad yoga var. Jag tänkte att jag var för stel och ovig och gammal för att kunna utöva yoga. Efter några rörelser (asanas) och med AnnaStinas lugna trygga röst kände jag att något hände inom mig. Jag hade hittat en fristad från allt sus och brus runt omkring mig och inom mig. Fast jag satt i en park med massor av folk. Rörelserna och andningen synkades och jag fick kontakt med mitt hjärta. Igen. Efter det började jag gå hos AnnaStina på Samayoga. Varje måndag i Sjöstugan. Det var min heliga stund, 1,5 timme i veckan. Och där har jag fortsatt.


TIDIGARE ÅRS SOMMARYOGA